weekje ziek..

En als je dan een weekje ziek bent, dan blijft alles een beetje liggen. Mails worden niet beantwoord en dna testen niet opgestuurd. Gelukkig doet de kroost het prima. Bijna allemaal zijn ze inmiddels uitgevlogen en zijn ze af en toe een momentje binnen om meer te wennen.

Testen voor de 5 onbekende zijn nu wel verzonden. Deze week verwacht ik nog de uitslag.
024 leek eerst een witmasker bonte te worden, maar de doorgekomen veertjes zijn toch cinnamon. Volgens de vererving is het dan toch een pop. Ik heb dit aangepast in het overzicht.

Na de ontvangst van de testen zal ik de mogelijkheden bij de mensen op mijn lijst voorleggen en worden de valkjes die hierna nog geen thuis hebben vrijgegeven op de kweekpagina voor de verkoop. Van de eerste ronde zijn er twee poppen nog beschikbaar. Zij zijn in basis tam gemaakt, maar wel iets teruggevallen. Uiteraard trekt dit met een beetje aandacht snel weer bij.

Nieuwe foto’s volgen uiteraard ook weer snel, ben weer helemaal fit 😉